De velgen van uw auto bepalen de look! Rijd niet onnodig rond met beschadigde velgen. Kom langs bij ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam of ASN Autoschade SchadePartners Westland voor het vakkundig laten repareren van velgschade.

Daarom ASN Autoschade

  • Wij regelen uw papierwerk

  • Vervangend vervoer

  • Haal- en brengservice

  • Prijsopgave vooraf

  • Minimaal 4 jaar BOVAG-garantie

Schade aan uw velgen

Tijdens het parkeren per ongeluk de stoeprand geraakt? Of is uw velg op een andere manier beschadigd? Dat is vervelend. Een auto met mooie velgen ziet er namelijk beter uit én is meer waard. Laat uw velgschade snel herstellen. Dan zien uw velgen er weer als nieuw uit.

Velgen laten herstellen

Of het nu gaat om stalen velgen of lichtmetalen velgen: wij helpen u snel en vakkundig weer schadevrij op weg. Wij werken met milieuvriendelijke materialen en zijn aangesloten bij Stichting Duurzaam Repareren. Ook hebben wij afspraken met alle verzekeraars en leasemaatschappijen. U kunt bovendien met ieder automerk bij ons terecht.

Velgreparatie Rotterdam of Den Haag

We repareren uw velgen graag op een ASN-vestiging bij u in de buurt. Uw tevredenheid staat voor ons centraal. Kom gerust langs bij ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam in Schiedam. Kiest u liever voor velgreparatie in regio Den Haag? Bezoek dan onze locatie in ’s-Gravenzande: ASN Autoschade SchadePartners Westland.

Direct online schade melden