Doffe autolak of lichte gebruikerskrassen op uw auto? Daar wilt u vanaf. Laat ons uw auto poetsen, zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Daarom ASN Autoschade

  • Wij regelen uw papierwerk

  • Vervangend vervoer

  • Haal- en brengservice

  • Prijsopgave vooraf

  • Minimaal 4 jaar BOVAG-garantie

Waarom auto laten poetsen

Kleine krassen beperken de glans van uw autolak. Door zulke ruwe of doffe plekken te polijsten gaat uw auto weer blinken. Ook beschermen wij hiermee de lak tegen (schadelijke) externe invloeden. Uw auto slijt minder snel en gaat langer mee. Ook blijven de glans en diepe kleur van uw auto behouden.

Uw auto laten poetsen door een kenner

Het poetsen van een auto is een vak apart. Echt werk dat door specialisten moet worden gedaan. Het team van ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam en ASN Autoschade SchadePartners Westland is hiervoor opgeleid. Wij hebben ruime ervaring met en kennis van autolakken. Wij weten welke behandeling het beste bij uw auto past.

Duurzaam eindresultaat

Niet alleen de professionaliteit van de poetser is van belang, ook de kwaliteit van het product is belangrijk. Wij werken met reinigings- en beschermingsproducten van hoge kwaliteit. We kunnen ook een wax of coating aanbrengen. Zo blijft uw auto nog langer mooi.

Meer weten over auto laten poetsen

Wilt u blinkende lak, ramen, koplampen, banden, velgen en bumpers? Kom langs bij ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam of ASN Autoschade SchadePartners Westland. We bespreken graag de mogelijkheden.

Direct online schade melden