Bij ons werken ervaren specialisten

De ervaren mensen van ASN Autoschade SchadeCentrum Rotterdam en ASN Autoschade SchadePartners Westland helpen u snel en vakkundig weer schadevrij op weg. Onze deskundige medewerkers kennen de kneepjes van het vak en houden hun kennis up-to-date. U kunt vertrouwen op ons gemotiveerde team, dat goed op elkaar is ingespeeld.

Van schadeherstel tot cosmetisch herstel

Naast vakkundig herstel van grote of kleine autoschade en ruitschade, zijn wij specialist in het poetsen en spuiten uw auto. Wij vertellen u vooraf tijdens de intake eerlijk en duidelijk waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Maak gebruik van onze uitgebreide services

Wij bieden u uitgebreide services, zoals vervangend vervoer of haal- en brengservice. Is uw schade gerepareerd? Dan krijgt u uw auto weer netjes schoongewassen retour. Scheelt u weer een ritje naar de wasstraat.

Schade hebben is gedoe. Wij ontzorgen u!

Wij nemen het hele schadeproces van A tot en met Z uit uw handen. Wij hebben afspraken met alle verzekeraars en u kunt met ieder automerk bij ons terecht.   

Duurzaam ondernemen staat centraal

Duurzaam ondernemen is ons kernthema. Wij werken met milieuvriendelijke materialen.

Wij zijn aangesloten bij Stichting Duurzaam Repareren.

Uitgebreide garantie op onze werkzaamheden

U heeft 4 jaar Bovag-garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast nemen wij de fabrieksgarantie op de door ons gerepareerde delen volledig over.

Industriespuitwerk 

In principe kunnen wij alle voorwerpen en producten spuiten: van keukenfrontpanelen tot kinderfiets, van vlaggenmast tot boekenkast. Wilt u uw binnendeuren of uw motor in een andere kleur? Vertrouw het ons toe en het komt prima uit (in) de verf. Wij spuiten alles, in de beste lakkwaliteit en met een prima resultaat.

ASN Autoschade SchadePartners Westland

Edisonsstraat 11

2691 GT 's-Gravenzande

Tel.: (0174) 412 566

schadepartnerswestland@asnmail.nl

Openingstijden

Maandag        : 8.00 - 17.30 uur

Dinsdag           : 8.00 - 17.30 uur

Woensdag      : 8.00 - 17.30 uur

Donderdag     : 8.00 - 17.30 uur

Vrijdag             : 8.00 - 17.30 uur

Zaterdag          : Gesloten

Zondag             : Gesloten

Direct online schade melden