Een goed zicht op de weg is belangrijk voor uw veiligheid. Door temperatuurswisselingen, opspattende steentjes op het wegdek of rondvliegende takken tijdens storm, kan uw autoruit beschadigen. Voorkom dat uw voorruit barst en kom tijdig langs bij glasschade.

Wij zijn aangesloten bij GlasGarage, samenwerkingspartner van de meeste verzekeraars (o.a. GlasGarant) en leasemaatschappijen.

Ster in uw voorruit?

Heeft u een sterretje in uw voorruit? Laat deze dan zo snel mogelijk repareren door de specialisten van ASN SchadeCentrum Rotterdam en ASN SchadePartners Westland. Bent u verzekerd tegen ruitschade, dan is sterreparatie meestal zonder kosten.

Autoruit vervangen

Voor het vervangen van uw autoruit gebruiken wij alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto-industrie. De autoruiten die wij monteren, hebben daarmee dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij herstellen uw ruitschade met levenslange garantie op de door ons uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Goed verzekerd?

Bent u verzekerd tegen ruitschade, dan is sterreparatie meestal zonder kosten. Moet uw ruit worden vervangen, dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Ook bij glasschade nemen wij het gehele traject uit handen.

 

Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over mogelijk bijkomende kosten. Bel ons dan daarom gerust voor een vrijblijvende prijsopgave of voor het maken van een afspraak.

Direct online schade melden